Pasja hrana josera – Kaj je pasja hrana Josera Junior in kaj jo dela posebno? 

Pasja hrana josera - Kaj je pasja hrana Josera Junior in kaj jo dela posebno? 

Josera Junior je linija pasje hrane, ki je narejena iz 100 % naravnih sestavin. Je tudi 100-odstotno zdrava. Edina sestavina te pasje hrane je meso. To pomeni, da vsebuje veliko beljakovin in malo maščob, zato je popolna za pse.

Vsako leto ob praznikih slišimo zgodbe o ljudeh, ki so se odrekli svojim ljubljenim hišnim ljubljenčkom, ker si niso mogli privoščiti računov za veterinarja. A ni treba, da je tako.Če razmišljate o tem, da bi bil vaš pes zdrav in fit, potem si oglejte Josero Junior.

Ali je Josera prava hrana za mojega mladiča?

Pri hranjenju mladiča morate upoštevati nekaj stvari. Začnimo z dejstvi. Josera Junior vsebuje vse naravne sestavine in je primerna za mladiče, stare od 6 do 10 tednov. Glavna hranila, ki jih vaš kuža potrebuje za ohranjanje zdravja, so beljakovine, ogljikovi hidrati, vitamini in minerali. Josera Junior ima vse to. Vsebuje veliko beljakovin in ogljikovih hidratov ter malo maščob. Vsebuje vitamine in minerale ter je 100 % naravna.

Ali naj svojega mladiča hranim s hrano Josera?

Če želite svojemu mladičku omogočiti najboljši začetek življenja, je Josera Junior odlična izbira. Je 100-odstotno naravna, zato je varna za mladiče, pse, mačke in dihurje. Josera Junior je vrsta hrane za pse, izdelana iz 100 % naravnih sestavin. Je tudi 100-odstotno zdrava. Edina sestavina te hrane za pse je meso. To pomeni, da vsebuje veliko beljakovin in malo maščob, zato je idealna za pse

Katere so različne vrste hrane Josera?

Josera Junior je na voljo v različnih okusih. Ti so: Popermint, korenček, piščanec in jagnjetina, losos, losos z rižem, puran, govedina, ribe in jagnjetina z rižem, govedina in jagnjetina, govedina in jagnjetina z rižem, piščanec in jagnjetina, piščanec in jagnjetina z rižem. Josera Junior je narejena iz naravnih sestavin. Zagotavljamo, da so vse sestavine pridobljene na etičen način in izpolnjujejo smernice EU.

Kdaj naj začnem kužka hraniti s hrano Josera?

Za začetek mladiča hranite z enako količino hrane, kot bi jo zaužil vaš odrasli pes. Tako se pri mladičih razvije prebavni sistem. Spremljati morate, koliko mladiček poje in popije. Ko je mladič star dva tedna, lahko v njegovo prehrano začnete uvajati majhno količino konzervirane hrane. S tem boste zmanjšali tveganje zadušitve s suho hrano. Hranite ga dvakrat na dan, enkrat zjutraj in enkrat zvečer.Prav tako poskrbite, da mu po jedi umijete usta s toplo vodo.

Zakaj menite, da je Josera boljša od druge pasje hrane?

Josera Junior je izdelana iz popolnoma naravnih in ekoloških sestavin. To pomeni, da je 100-odstotno zdrava in ne vsebuje umetnih arom, barvil, konzervansov ali polnil. Josero Junior vsebuje tudi posebno sestavino, imenovano laktoza. To je encim, ki je naravno prisoten v mleku. Ta je za pse zelo pomemben, saj pomaga ohranjati prebavni trakt psov v dobrem stanju.Priporočamo, da psa hranite le z naravno prehrano, saj je to najboljši način za ohranjanje zdravja vašega ljubljenčka. Naši hrani za pse ne dodajamo nobenih dodatkov. Brez umetnih barvil, konzervansov in polnil. O pasji hrani se veliko govori in pogosto je zmedena. Naš cilj je, da bi bilo preprosto in enostavno razumeti, s čim bi morali hraniti svojega psa.

Leave a comment

Your email address will not be published.